Sophie, wie?

Aangenaam.

Ik ben Sophie en heb een passie voor sport en gezond eten.

Mopje. Opnieuw.

Ik ben Sophie en heb vooral een passie voor goede Netflixseries en in één avond zoveel mogelijk chips naar binnen proppen. Gelukkig geniet ik daarnaast ook van de occasionele looptraining, dus valt er van dat laatste niet héél erg veel te merken. Is dat altijd zo geweest? Nee. Of toch niet wat dat hardlopen betreft.

Tot enkele jaren geleden bestond mijn beweging vooral uit van de snoepkast naar de zetel lopen en weer terug (want ééntje is geentje, toch?). Na talloze gefaalde pogingen is het mij in 2015 wél gelukt om te blijven sporten. Hoe? Door er niet meer mee te stoppen. Het leven kan soms belachelijk simpel zijn. Gaandeweg heb ik er zelfs van leren houden, en op 7 april 2019 liep ik mijn eerste marathon in Rotterdam. 

 

Nadat ik voor Het Laatste Nieuws (waar je mij overdag kan vinden als beauty editor voor NINA magazine en Goed Gevoel) een wekelijkse column bijhield over mijn trainingen voor de marathon, kreeg ik de smaak te pakken. De sporthanddoek in de ring gooien zodra ik over de finish was, vond ik zonde. Et voila: deze blog was geboren. Eens kijken of ik dit langer kan volhouden dan 20-year-old-me een sessie Start To Run.